Master of desire trådløst æg Little Mermaid

På lager
399,00 kr.

Master of desire trådløst æg  Little Mermaid med lille hale. Vil du vide mere læs da beskrivelsen.

Varenummer:
13400s
  • Hurtig leveringHurtig levering

  • Gratis fragtVed køb over 500,-

  • Billig fragtFra 39,-

  • Fuld returretI 400 dage

  • Diskret leveringBestil med tryghed

Little Mermaid æg med trådløs fjernbetjening.

Little Mermaid er vores populære trådløse æg som er et af de bedste æg på markedet den har en super lækker silikone overflade. De fleste æg med trådløs fjernbetjening kan du kun betjene med fjernbetjeningen, dette æg kan du betjene på selve ægget det vil sige at du kan bruge det som en almindelig vibrator. Ægget er udformet som en lille Mermaid det vil sige den har en hale, halen er beregnet til at kunne trække ægget ud med og man kan også bruge den til at pirre og stimulere med, da der vibrationer helt ud i halen.  

Når du ligger ægget op i skeden, kan du med fordel bukke halen op mod klitoris, så har du både en indvendig og en udvendig  stimulering på samme tid. Dette kan give en masse sjov og nydelse når man går i byen eller bare vil have det pirrende moment hjemme inden aftens leg. Som noget smart har vi fået lavet et sleeve Anal sleeve til mermaid Master of Desire som du kan sætte mermaiden ind i og på få sekunder kan du ændre det så du nu kan bruge den til anal leg med trådløs fjernbetjening. Så på et øjeblik bliver det til et stykke legetøj som i begge kan få glæde og sjov med. Skulle du have mistet din fjernbetjening kan du købe ny her Fjernbetjening til Little Mermaid og TantraBeam fra Master of Desire.

Little Mermaid er genopladelig så det kun er fjernbetjeningen der bruger 2 stk. AAA batterier. Rækkeviden er 10 - 20 meter når man  er i åbent lokale og fuld opladet. Mange trådløse æg bruger de dyre flade batterier, Little Mermaid er genopladelig i USB kabel medfølger.Fjernbetjeningen bruger2 almindelige AAA batterier, medfølger ikke. Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl.


Husk at bruge computer eller power bank til opladning, man må ikke vælge at oplade i mobil lader da mobil lader er for kraftige så de er kun beregnet til mobil telefoner.