Master of Desire trådløs æg little mermaid med større hale

På lager
449,00 kr.

 Vil du vide mere læs da beskrivelsen.

Varenummer:
13400

Master of desire little mermaid som er æg med trådløs fjernbetjening.

Little Mermaid er vores populære trådløse æg som er et af de bedste æg på markedet den har en super lækker silikone overflade. De fleste æg med trådløs fjernbetjening kan du kun betjene med fjernbetjeningen,dette æg kan du betjene på selve ægget det vil sige at du kan bruge det som en almindelig vibrator. Ægget er udformet som en lille Mermaid det vil sige den har en hale, halen er beregnet til at kunne trække ægget ud med og man kan også bruge den til at pirre og stimulere med, da der vibrationer helt ud i halen.  Halen på denne model er lavet længere og større, så du bedre mærker vibrationerne og har nemmerer ved at vippe halen op under klitoris.

Når du ligger ægget op i skeden, kan du med fordel bukke halen op mod klitoris, så har du både en indvendig og en udvendig  stimulering på samme tid. Dette kan give en masse sjov og nydelse når man går i byen eller bare vil have det pirrende moment hjemme inden aftens leg. Som noget smart har vi fået lavet et sleeve Anal sleeve til mermaid Master of Desire som du kan sætte mermaiden ind i og på få sekunder kan du ændre det så du nu kan bruge den til anal med trådløs fjernbetjening. Så på et øjeblik bliver det til et stykke legetøj som i begge kan få glæde og frække pirrende oplevelser med. Når du vælger denne model kan du også bruge fjernbetjeningen til TantraBeam Master of Desire . Skulle du have mistet din fjernbetjening så kan du købe ny her Fjernbetjening til Little Mermaid og TantraBeam fra Master of Desire.

Mange trådløse æg bruger de dyre flade batterier, Little Mermaid er genopladelig så det kun er fjernbetjeningen der bruger 2 stk almindelige  AAA batterier. Rækkeviden er 10 og op til 20 meter når man  er i åbent lokale, og fuld opladet.

Genopladelig i USB. Kabel medfølger. Batterier medfølger ikke. Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl.


Husk at bruge computer eller power bank til opladning, man må ikke vælge at oplade i mobil lader da mobil lader er for kraftige så de er kun beregnet til mobil telefoner.