Master of desire trådløst æg Littel Mermaid med App og fjernbetjening

På lager
499,00 kr.

Master of desire trådløs æg Little Mermaid med App og fjernbetjening.

Dette æg er både med trådløs fjernbetjening og med app styring og med app styringen kan man være 8000km væk fra hinanden og stadig lege med hinanden.

Varenummer:
13400 APP og fjernbetjening

Little Mermaid æg med trådløs fjernbetjening.

Little Mermaid er vores populære trådløse æg som er et af de bedste æg på markedet den har en super lækker silikone overflade. De fleste æg med trådløs fjernbetjening kan du kun betjene med fjernbetjeningen,dette æg kan du betjene på selve ægget det vil sige at du kan bruge det som en almindelig vibrator. Ægget er udformet som en lille Mermaid det vil sige den har en hale, halen er beregnet til at kunne trække ægget ud med og man kan også bruge den til at pirre og stimulere med, da der vibrationer helt ud i halen.  Halen på denne model er lavet længere og større, så du bedre mærker vibrationerne og har nemmerer ved at vippe halen op under klitoris.

Når du ligger ægget op i skeden, kan du med fordel bukke halen op mod klitoris, så har du både en indvendig og en udvendig  stimulering på samme tid. Dette kan give en masse sjov og nydelse når man går i byen eller bare vil have det pirrende moment hjemme inden aftens leg. Som noget smart har vi fået lavet et sleeve Anal sleeve til mermaid Master of Desire som du kan sætte mermaiden ind i og på få sekunder kan du ændre det så du nu kan bruge den til anal med trådløs fjernbetjening. Så på et øjeblik bliver det til et stykke legetøj som i begge kan få glæde og sjov med.

Denne model er med App og fjernbetjening. En helt ny verden åbner sig da du nu kan styrer dette legetøj både med en APP eller fjernbetjening.

Denne App er dansk udviklet og den er nem at bruge, så her kan du få mange sjove timer til at gå , da du får mange muligheder her. Bedste måde at bruge legetøj med app styring er at i begge to downloader programmet og derefter kører det fra telefon til telefon. Da du som regel ikke har ret lang rækkevide med blu too. Der er de KLASSISKE PROGRAMMER. 

vibrer efter musik.

Du kan lægge musik ind via iMazing og bruge musikkens rytme til at styre vibrationerne.

KOMPONER DINE EGNE VIBRATIONER

Du kan komponere dine egne vibrationer,det vil sige tegne hen over skærmen også vil legetøjet vibrere på samme måde så det bliver ikke mere fantastisk.

 RYSTE FUNKTIONEN.

Du har ryste funktionen, hvis du ryster eller shaker din telefon så vibrer den som den måde du ryster din telefon. Det vil sige hvis du ryste den hurtig frem og tilbage så vibrer den med samme funktion og hvis det er små korte ryk bliver vibrationen efter den.

INTERAKTIV.

Her kan du tilføje dine venner eller partner og få en sjov tid. Du kan både integrere med billede og lyd, men også ved at sende en besked mens du styrer legetøjet. Husk det kræver en god internet hastighed hvis du vil kører video.

Little Mermaid er genopladelig så det kun er fjernbetjeningen der bruger 2 stk. AAA batterier. Rækkeviden er 10 - 20 meter når man  er i åbent lokale, og fuld opladet. Denne model kan du ikke bruge fjernbetjeningen til TantraBeam Master of Desire da den har en anden teknologi.

Genopladelig i USB. Kabel medfølger. Batterier medfølger ikke. Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl.


Husk at bruge computer eller power bank til opladning, man må ikke vælge at oplade i mobil lader da mobil lader er for kraftige så de er kun beregnet til mobil telefoner.