Rude girl med vakum Master of Desire

På lager
399,00 kr.

Rude girl Master of Desire laver vacuum og  er med vibrationer.

Varenummer:
13270
  • Hurtig leveringHurtig levering

  • Gratis fragtVed køb over 500,-

  • Billig fragtFra 39,-

  • Fuld returretI 400 dage

  • Diskret leveringBestil med tryghed

Rude girl Master of Desire.

Rude girl er et stykke  legetøj som er andeledes da den suger laver vacuum og med vibrationer. Den er til klitoris hvor man sætter den hen over og du vil få suge fornemmelse som hvis det var en mund. God især til dig der godt kan lide kraftig sug på klitoris. Med Rude girl kan du så vælge at tilføje vibrationerne som så giver dig en fantastisk oplevelse som er meget anderledes end hvad du er vandt til. Mange piger bruger de store magic wand som har et kraftigt og hårdt slag mod klitoris. De mange hårde slag gør at du måske ændre din følelse på klitoris som gør at du bliver mindre følsom fordi du skubber blodet væk. Hvis det skulle ske kan du vælge at bruge Rude girl til at trække blodet tilbage med og få din sædvanlige blodcirkulation i gang igen, så det kan give dig den følelse du kender. Har du brug for at genskabe din sædvanlige blodcirkulation kræver det at du bruger Rude girl et par gange om dagen i 2-3 uger.

Rude girl er også god til manden.

Rude girl er god til manden der godt kan lide at få blowjob, og du kan sætte Rude girl til at give sug på pungen så det giver  manden en fantastisk oplevelse af to ting på en gang, eller du kan bruge den i mellemkødet hvor manden er mest følsom hvor du vælger at starte for vibrationerne samtidig med suget. 

Rude girl er med to størrelse hoveder som du nemt kan skifte, og du kan vælge at bruge Rude girl på brystvorterne enten med suget alene eller med vibrationer og sug. Da kvinden kan være meget følsom på brystvorterne , så  giver det en pirrende og opstemmende følelse, er især god til dig der godt kan lide kraftigt sug på brysterne.  Den er genopladelig i USB og kabel medfølger. Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl.

Husk at bruge computer eller powerbank til opladning. Man må ikke vælge mobil ladere,da man ikke kan bruge det til legetøj da de kun er beregnet til mobil telefoner og det går for stærkt.

Materiale: Silikone , Genopladelig i USB