Master of Desire Tantrabeam

På lager
599,00 kr.

 Vil du vide mere læs da beskrivelsen.

Varenummer:
13410

Master of desire tantra Beam .

TantraBeam er en af vores mest propulære vibratorer og en del kunder siger at det er det bedste legetøj de nogensinde har prøvet. Tantra handler og hud mod hud, så her får man en oplevelse som ingen andre stykker legetøj kan give dig. 

Det ultimative par legetøj iflg. vores kunder.

Tantrabeam er legetøj hvor man bruger sin finger som vibrator. Man sætter ringen på fingren og styreboksen på håndleddet. Teknikken gør at man overfører vibrationerne til fingeren så den bliver vibratoren. Så her har du en meget mere tæt og  intim leg sammen med partneren,da det bliver hud mod hud.  Uden at det føles ubehageligt.

Tantra Beam kan også bruges til almindelig massage.

Normal når man skal massager sin partner så skal man bruge mange fingre kræfter. Så tit bliver partneren øm og træt i fingrene. Med tantraBeam kan man bare vende ringe som sidder på fingren så kan du bruge kraften fra bulleten til at massagere med.

TantraBeam kan også bruges til at gøre penis til vibrator. 

For at gøre penis til vibrator skal du købe tilbehøret i form af en penis ring ekstra-ringe-til-tantrabeam-tilbehor-3-er-saetså skifter du ringen så du kan sætte penis i ringen. TantraBeam'en sættes på håndledet med et blødt velcro bånd, og der medfølger et ekstra så man også kan sætte den på låret. Derefter tager du det ekstra bånd som medfølger og forlænger med  også sætte du ringen på penis. Ringene kan også til købes enkelt ekstra-ringe-til-tantrabeam-tilbehor-medium eller ekstra-ringe-til-tantrabeam-tilbehor-large

Så nu bliver penisen vibrator da TantraBeam overfører vibrationerne ligesom med fingeren.

Udformningen gør at når man tager TantraBeam'en på, så har man hænderne fri til sin partner, et af de få stykker sexlegetøj hvor man ikke skal holde på legetøjet. TantraBeam'en er 100% vandtæt så du både kan tage den med i bad eller hot tub. Netop det at du kan købe ekstra udstyr gør TantraBeam helt unik, for ved at købe tilbehør, kan du noget mere med din vibrator, lige nu har vi 2 forskellige ringe, den ene er til penis og den anden til hvis du kan lide at løfte pungen op. Men du kan også købe en fjernbetjening til den, og så kan du styre den med trådløs fjernbetjening. Eller hvis du har vores Little Mermaid i almindelig udgave så kan du bruge fjernbetjeningen fra Little Mermaid til at styre tantrabeam med. Der medfølger to ringe en til fingeren og en der er lidt større så du kan bruge to fingre eller hvis du har større fingre så kan du vælge ringe der er større.

Den er genopladelig i USB.  Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl. Husk at bruge computer eller powerbank til opladning Fjernbetjening medfølger ikke.

materiale: Silikone, Genopladelig i USB,