Master of Desire glidecreme Toy safe

På lager
Kun %1 tilbage
Fra 199,00 kr.

MASTER OF DESIRE GLIDECREME Toy safe

Vil du vide mere om grunden hertil,  læs da beskrivelsen

Varenummer:
1300
  • Hurtig leveringHurtig levering

  • Gratis fragtVed køb over 500,-

  • Billig fragtFra 39,-

  • Fuld returretI 400 dage

  • Diskret leveringBestil med tryghed

MASTER OF DESIRE GLIDE CREME Toy safe.

FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE RETUR.

Glide creme findes i mange forskellige varianter typer og kvaliteter. Der findes vandbaseret og silikone baseret, forskellen på disse to produkter er kæmpe stor vælger du vandbaseret tørrer den hurtigere ind da fugten trænger ind i huden og man skal blive ved med at tilføje mere glidecreme. Når du vælger silikone baseret glidecreme ligger den en hinde som giver dig  den glatte og glidende effekt og da den er med længere varende effekt så behøver du ikke at tilføje glide creme hele tiden. Den bliver hvor du ønsker den skal være indtil du vasker den af med lidt vand og intim sæbe.  Så vores anbefaling er at du vælge Master of Desire Silikone baseret glide creme, som vi kan stå inde for som en af de bedste i verden, og er du ikke enig får du pengene retur.

Master of Desire Silikone baseret glide creme er ikke som andre glide cremer der findes på markedet da den ikke indeholder Cyclopentasiloxan , Cyclomethicon og det gør at den er toy safe. Det vil sige at du kan bruge den sammen med alle former for legetøj. 

Master of Desire glide creme er god til kvinden. 

Kan bruges af kvinder i alle aldre som har problemer med tørre og irriteret slimhinder eller til dig der bare vil have en bedre og andeledes oplevelse sammen med din partner. Den er især god til kvinden som er i overgangs alderen og som har problemer med tørre og irriteret slimhinder og  kvinder som er gravide som oplever at du  får tørre slimhinder i forbindelse med graviditeten, du kan med fordel vælge at bruge glidecreme så du stadig kan bevare den aktive del sammen med partneren igennem hele graviditeten. Master of Desire glidecreme  er anbefalet af gynækologer da den har længere varende effekt som gør at du ikke hele tiden skal tilføje mere glide creme som med  så mange andre glide cremer. Anveder du glide creme får manden også nemmere ved at trænge ind og giver jer begge en fantastisk oplevelse. Master of desire er både til anal og vaginal brug og der er ingen sæddræbende stoffer i så den kan også bruges af dig der ønsker graviditet. 

Master of Desire glidecreme til manden.

Master of desire glide creme er god til manden der gerne vil have det nemmere når han trænger ind uden at han får den følelse af at det  gør ondt. Den er især  god til dig der har en lidt større penis og som har svært ved at trænge ind. Den giver også manden en anden følelse når man er sammen med sin partner, da penis bliver ekstra blød og den kommer til at glide nemmere.Du kan også bruge den sammen med kondomer, og den har  ingen sæddræbende stoffer så den kan bruges af jer der ønsker graviditet. Kan også bruges analt.

Andre ting som I også kan bruge glide cremen til.

Mange bruger den til intim barbering for ikke at få rifter og sår, og du slipper for røde knopper. Den kan bruges hvis du er vandre og har problemer med smerter og  røde mærker på lårene, smør lidt glide creme på inden du begiver dig ud så slipper du for de røde mærker. Når du har flasker med glidecreme så skal man næsten altid hælde af flasken og kommer hurtigt til at hælde for meget ud, det sker ikke her da der er sat pumpe på, så her får du nemmere ved at doserer, så du kun bruger den mængden som er nødvendig. Da  den er med pumpe, så får du heller ikke skidt og bakterier ind i din glide creme. Og da den er meget drøj i brug så du skal ikke bruge særlig meget, og dette gør den også til en af de billigeste glide cremer som du kan bruge.

Den er dermatologisk testet , ikke nogen allergi fremkaldende stoffer i, så kan også bruges af allergikere. Hvis du er til massage kan du vælge TantraBeam Master of Desire sammen med denne glidecreme. Det gør det nemmere at give massage.   Almindelige massageolier fedter som regel, det gør denne ikke og da den gør huden meget blød så vil du opleve at det er nemmere at give massage med. Når du har brugt legetøj sammen med glidecremen kan du vælge at bruge Special Cleaner eller lidt vand og intim sæbe til at rengøre dit  legetøj med, hvis du vælger sæbe skal det være intim sæbe da der er nogle stoffer i almindelig sæbe som opløser legetøj. Skulle du være uheldig og få glidecreme på dit sengetøj giver det  ikke  pletter på sengetøjet, så det er bare at vaske det på almindelig vis. 

*Vi er så sikre på at du vil synes om denne glidecreme at vi sætter trumf bag. For er du ikke tilfreds inden for 30 dage, så sender du den retur og får pengene tilbage*

*Hvis du vil gøre brug af retur retten skal du retunere produktet indenfor 1 måned og der skal være mere end 50% tilbage i flasken.

Fås i 100Ml eller 200Ml.