Fjernbetjening til Master of Desire

På lager
149,00 kr.

Master of Desire fjernbetjening kan du bruge til at  styre tantarBeam eller Little mermaid med. 

Varenummer:
13450
  • Hurtig leveringHurtig levering

  • Gratis fragtVed køb over 500,-

  • Billig fragtFra 39,-

  • Fuld returretI 400 dage

  • Diskret leveringBestil med tryghed

Fjernbetjening til Master of Desire.

Denne fjernbetjening er tilkøb og kan bruges sammen med Little Mermaid eller sammen med Tantra beam. Hvis du har købt Little Mermaid i almindelig udgave med ny hale , så kan du bruge den fjernbetjening  til at styrer tantraBeam. Kan også bruges sammen med  Little Mermaid,og dette er til dig der har været uheldig at miste fjernbetjeningen til dit legetøj så har du muligheden for bare at købe en ny fjernbetjening. Hvis du vælger at bruge den sammen med master-of-desire-fjernbetjening  får du nu et produkt som nu kan styres med trådløs fjernbetjening. 

trådløs til kvinden.

Du kan bruge tantraBeam trådløst ved at lægge bulleten ind i skeden og du sætter boksen på låret,derefter kan du styrer den med den trådløse fjernbetjening eller du  kan bruge den sammen medTrådløst æg Little Mermaid med større og forbedret hale eller Trådløst æg Littel Mermaid med App og fjernbetjening 

trådløs til manden.

tantraBeam kan også bruges trådløs til manden ved at manden tager penis ringen på sætter boksen på låret og derefter kan kvinden styrer sin mand med den trådløse fjernbetjening så nu giver det helt nye og frække og pirrende lege.

Denne fjernbetjening bruger 2 AAA,medfølger ikke