Master of desire magic wand med g-spot magic heaven

Ikke på lager
499,00 kr.

Master of desire magic heaven  magic wand.

Magic heaven er en anderledes wand da den ikke har så hårde slag som mange af de andre typer wands.

Varenummer:
13250

Master of desire magic heaven  magic wand.

Magic Heaven er en hvad man kalder en magic wand, men ikke helt på samme som andre magic wand. Når man har en magic wand så er måden vibrationerne er på, tit tilbøjelige til at de slå mod klitoris som gør at man bliver mindre følsom og ikke har den samme nydelse. På Magic Heaven er svingerne lavet anderledes så den ikke slår på samme måde, så du nu bedre kan nyde vibrationerne.  De almindelige  magic wand er med en kugle i den ene ende og en stav som håndtag i den anden ende.  Magic Heaven er med en kugle i den ene ende og i den anden ende er den lavet som en G-Punkt dildo, det vil sige du får to i en. Det vil sige at du får en super god og kraftig vibrator til klitoris men du får også mulighed for at stimulere dit G-Punkt da den har svajr i dildoen. 

 

Magic Heaven er god til at give almindelig massage med til de ømme muskler. Den er genopladelig i USB Kabel som medfølger. Vælger du at bruge glidecreme anbefaler vi Master of Desire glidecreme Toy safe

Rengøring af legetøj kan du vælge Special Cleaner.

Husk at bruge computer eller powerbank til opladning. Man må ikke vælge mobil ladere da det er fast charge, og kun beregnet til mobil telefoner og ikke til legetøj.

Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl.

Materiale.: Silikone, Vandtæt til bruseren og ikke under vand

Genopladelig i USB.