Master of Desire magical heat silikone dildo med varme

På lager
599,00 kr.

 Vil du vide mere så læs i beskrivelsen.

Varenummer:
13210

Master of desire magical heat silikone dildo med varme.

Denne dildo er dansk udviklet og designet i samarbejde med en masse kvinder for at skabe en dildo der stort set er perfekt for alle. Magical Heat er med varme og den varmer op til 42 grader og ved at du tilfører varme det gør at du øger blodcirkulationen så du bliver mere følsom samtidig giver dig en dejlig følelse. Varmen tænder du blot med et klik og efter kort tid slukker den selv.  Med Magical Heat kan du til passe vibrationerne så de bliver som du ønsker det.  Magical Heat er en dildo med klitoris vibrator den er anderledes end mange andre dildoer. Næsten alle standard dildoer er sat på en stiv core som gør at den ikke er fleksibel og det gør at det er skeden der skal forme sig efter dildoen. Magical Heat er sat på en fleksibel og bøjelig core så nu er det dildoen som bøjer efter skeden. Så det gør en stor forskel og det giver en behageligere følelse og oplevelse. Når man har dildoer med klitoris vibrator så har du  vibrationer både ind og udvendigt. De fleste mærker kører med de samme vibrationer både indvendigt og udvendigt og du kan ikke slukke for den ene af dem.  Her er Magical Heat  anderledes i styresystemet, for du kan styre den individuel det gør at du kan opnå  bedre og mere eksplosive orgasmer. Måden du kan opnå det på er at du kan starte med at varme op indvendig og når du er klar og tæt på  tilsætter du klitoris vibratoreren det gør at du får en mere eksplosiv orgasme, og det er fordi man skal bruge meget længere tid indvendigt end man skal på den nemme klitoris orgasme. Det vil sige at du kan slukke for den ene af dem f.eks for den udvendige klitoris vibrator også stadig fortsætte med den indvendige vibration. 

Trods du har mere end 1000 kombinations muligheder er den ganske simple at bruge.

Da der er hukommelse i husker den hvor den var sidst det vil sige der hvor du stoppede den sidst der starte den også næste gang. Så her kan du bruge dine favorit indstillinger uden at du skal gå alle programmerne igennem. Mange kvinder oplever tit at det der er godt for deres veninder ikke stemmer overens med dem selv. Men sådan er det ikke med Magical Heat, da de utallige kombinations muligheder gør at du kan optimere dildoen lige præcis til dine ønsker. Den er flexsibel så den bedre kan massere G-punktet. Hvis denne dildo ikke skulle kunne gøre dig begejstret, så vil der nok ikke være mange der vil kunne. Får også mange anbefalinger fra kunder. Rigtig god til forspil inden du skal være sammen med din partner da den går ind og stimulere dig så du bliver mere sensitiv. Vi anbefaler at du bruge Master of Desire glidecreme Toy safe-100 Ml. Den er nem at rengøre her kan du vælge Special Cleaner-50ml eller du kan bruge intim sæbe, VIGTIG at det er intim sæbe da almindelig sæbe indeholder stoffer som ødelægger legetøj. Fås i to versioner Magical Heart eller Magical Heart Master of Desire dildo

Der er 2 års garanti mod fabrikationsfejl. Genopladelig i USB. Kabel medfølger.

Husk at bruge computer eller powerbank til opladning. Man må ikke vælge mobil ladere da det er fast charge og kun beregnet til mobil telefoner og ikke til legetøj da det går for stærkt.

Materiale. Silikone, vandtæt til bruseren og ikke under vand