Aphrodisia anal beads -Large med trådløs fjernbetjening

Ikke på lager
599,00 kr.

Anal beads med forskellige kugler og med vibrationer samt trådløs fjernbetjening

Varenummer:
A12189024-Large med trådløs fjernbetjening

Anal beads- Large med trådløs fjernbetjening.

Anal beads er til dig der gerne vil have en god oplevelse. Anal beads er i silikone som har den gode og super glatte  overflade.  Anal beads har en fast form som gør den nemmere at skubbe op. Den er med kugler som starter med de små kugler og jo længer op du kommer jo større bliver kuglerne. Til dig som er nybegynder kan du jo vælge kun at tage de små kugler ind ,og når du har vænnet dig til følelsen kan du tage næste skridt.  Ved at der er forskellige størrelser kugler,det  giver dig en ekstra stimulering  når den trækkes ud. Da man kan mærke størrelses forskellen på kuglerne. Man kan også vælge andre varianter af anal kugler hvor der er en snor imellen kuglerne og hvor de er uden vibrationer. God til at starte med både til ham og hende.

Vigtig : Husk at bruge  glidecreme til alle former for anal leg. Da man ingen fugt har anal. Her kan du vælge Master of Desire glidecreme som kan bruges både anal og vaginal. Inden du starter legen kan du vælge at bruge Intim skyl som du finder i flere varianter. Husk altid at bruge lunken vand sammen med intim skyl. 

Rengøring kan du vælge at bruge Special Cleaner sammen med lunken vand. Denne model er med trådløs fjernbetjening,som gør den nem at skifte imellem de forskellige vibrationer

Materiale: Silikone ,Genopladelig i USB ,kabel medfølger.3 motorer Længde 18 cm Ø-2,0- 3,5cm